(Pülümür Haber)

Pülümür İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ramazan Onur Can ve beraberindekiler, Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal’ı makamında ziyaret etti. Türk Jandarma Teşkilatının 184. kuruluş yıl dönümü kapsamında gerçekleşen ziyarette, Pülümür Asayiş Komando Bölük Komutanı Üsteğmen Ömer Lütfi Özcan ve İlçe Jandarma Komutanlığı personeli de yer aldı.

Pülümür İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ramazan Onur Can, Pülümür Asayiş Komando Bölük Komutanı Üsteğmen Ömer Lütfi Özcan ve İlçe Jandarma Komutanlığı personeli, Kaymakam Mehmet Çağatay Çakal’ı makamında ziyaret etti.

Türk Jandarma Teşkilatı, 184 yaşında! Pülümür İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ramazan Onur Can ve beraberindekiler, gün dolayısıya, Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal’ı makamında ziyaret etti.

Türk Jandarma Teşkilatının 184. kuruluş yıl dönümü kapsamında gerçekleşen ziyarette, Pülümür Asayiş Komando Bölük Komutanı Üsteğmen Ömer Lütfi Özcan ve İlçe Jandarma Komutanlığı personeli de yer aldı.

Pülümür Kaymakamlığından yapılan açıklamada, ilçemizde büyük bir özveriyle  görev yapan Pülümür İlçe Jandarma Komutanlığına teşekkür ederiz, ifadesine yer verildi.

(Pülümür Haber, 14 Haziran 2023)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir