(Pülümür Haber)

Türk Jandarma Teşkilatının 184. kuruluş yıl dönümü kutlanıyor. Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, gün dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Pülümür Kaymakamı, mesajında, yedi düvelin ordularını susturan jandarmayı kutladı.

Türk Jandarma Teşkilatının 184. kuruluş yıl dönümü çeşitli etkinliklerle  kutlanıyor. Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, gün dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Pülümür Kaymakamı, mesajında, yedi düvelin ordularını susturan jandarmayı kutladı.

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal.

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Dağlarda karış karış gezerek, yedi düvelin ordularını susturan, ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamayı, vatandaşımızın can ve mal güvenliğini korumayı, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinen; gücünü yasalardan, desteğini de halkımızdan alan Türk Jandarmasının 184. kuruluş yıl dönümü kutluyoruz. Bu ulvi görevi yerine getirirken şehadete erip vatanlaşan aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimizi hürmetle anıyoruz. İlçemizde görevi başında bulunan tüm Jandarma personeline ve kıymetli ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz.” 

(Pülümür Haber, 14 Haziran 2023)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir