(Pülümür Haber)

19 Eylül Gaziler Günü,  Pülümür’de  düzenlenen törenle kutlandı. Törene Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun, gazi ve gazi yakınları,  ilçe protokolü ile vatandaşlar katıldı. Pülümür Kaymakamlığının  gaziler onuruna verdiği yemekte,   gazi ve gazi yakınları ile ilçe protokolü bir araya geldi.

19 Eylül Gaziler Günü, Pülümür Hükûmet Konağı önünde düzenlenen çelenk sunma programıyla kutlandı

Pülümür, 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutladı.   Pülümür Hükûmet Konağı önünde   düzenlenen törene Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun, Pülümür Cumhuriyet Başsavcısı Levent Doğuş, Pülümür İlçe Jandarma Komutanı (V)  Üsteğmen Ömer Lütfi Özcan,  Pülümür İlçe Emniyet Amiri (V) Komiser Hayrullah Durmaz, Pülümür İlçe Millî Eğitim Müdürü Nurali Özdemir, gazi ve gazi yakınları,  Tunceli İl Genel Meclisi üyesi Hüseyin Arslan, Ak Parti Pülümür İlçe Başkanı Çağnur Kılıçoğlu, CHP Pülümür İlçe Başkanı Haydar Keleş, kurum yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Pülümür HükUmet Konağı önü

19 Eylül Gaziler Günü’nün anlam ve önemini belirten konuşmayı, Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Veysi Alçı yaptı.   

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, törenin ardından gazi ve gazi yakınlarını makamında ağırladı. Kaymakamlık, gaziler onuruna yemek verdi.  Pülümür Kaymakamlığının gaziler onuruna verdiği yemekte, gazi ve gazi yakınları ile ilçe protokolü bir araya geldi.

Pülümürlü gaziler törene ilgi gösterdi

PÜLÜMÜR KAYMAKAMLIĞI MESAJ YAYIMLADI

Pülümür Kaymakamlığı, Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajda, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Türk vatanının bölünmez bütünlüğünün çelikleşmiş ifadesi olan gazilerin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutluyor, ebediyete göç  eden gazileri  saygı ve minnetle anıyoruz, ifadelerine yer verildi.

Pülümür İlçe Jandarma Komutanı (V)  Üsteğmen Ömer Lütfi Özcan, Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal’la
Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, gazileri ayakta karşıladı (Gazi İsmet Işık)
Gaziler, Pülümür Kaymakamlığında
Gaziler, Pülümür Kaymakamlığında
Pülümür Kaymakmlığının gaziler onuruna verdiği yemeğe ilçe prtokolü de katıldı

(Pülümür Haber, 19 Eylül 2022)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir