(Pülümür Haber)

Pülümür’de göreve başlayan köy ve mahalle muhtarları, ilçede düzenlenen yemekli  toplantıda bir araya geldi. Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay’ın başkanlığında gerçekleştirilen tanışma toplantısına protokol üyeleri de katıldı. Pülümür Kaymakamı, yemekte bir araya gelen muhtarlara başarı dileğinde bulundu.  Köy ve mahalle muhtarları, yemeğin ardından Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin Olağan Genel Kurulu’na katıldı. Toplantıda, Birlik Encümeni seçildi.  

Pülümür’de 31 Mart’ta seçilen 50 muhtar, bugün iki ayrı  toplantıda bir araya geldi.  Tanışma amaçlı  yemekli toplantının ardından Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Genel Kurulu toplandı.

Toplantıda, Birlik Encümeni seçildi. Oylamada en çok oyu alan Boğalı Köyü Muhtarı Özgür Keskin, Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümeni oldu.

Pülümür’ün köy ve mahalle muhtarları yemekte buluştu.

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal’ın başkanlığında gerçekleştirilen tanışma toplantısına İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ramazan Onur Can, İlçe Emniyet  Amiri Komiser Mehmet Özdemir, İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Kuzu, AK Parti Pülümür İlçe Başkanı Yılmaz Kılıçoğlu katıldı.

Köy ve mahalle muhtarları,   Pülümür Köylere Hizmet Götürme Birliği Nisan Ayı 2024 Olağan Genel Kurulu için de bir araya geldi.   Toplantıda,  Birlik Encümeni seçimi yapıldı.

Seçimde en çok oyu alan Boğalı Köyü Muhtarı Özgür Keskin, Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümeni oldu.

Pülümür İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Kuzu, bütçe konusunda sunum yaptı.

Pülümür İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Kuzu, Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Genel Kurulu’nda sunum yaptı.

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal,  31 Mart’ta seçilen köy ve mahalle muhtarlarına  başarı dileğinde bulundu.   

Toplantı, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

(Pülümür Haber, 24 Nisan 2024)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir