(Pülümür Haber)

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.  Tunceli Valisi, mesajında, 23 Nisan’ın, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı ve milletimizin egemenliğinin ilan edildiği önemli bir gündür, ifadesine yer  verdi.

Tunceli Diyap Ağa İlkokulu öğrencisi Delal Ela Albaslan, 23 Nisan’da Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun koltuğuna oturmuş, okulunun onarımı için İl Millî Eğitim Müdürü Fethi Ateş’e, spor salonu yapımı için de Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Ekinci’ye talimat vermişti.

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verildi:

“Bu özel gün vesilesiyle, çocuklarımızın masumiyetini, neşesini ve umutlarını yürekten kutluyor, onların gülen yüzlerindeki geleceğimizin ışığını görüyoruz. Çocuklarımızın eğitimi, sağlığı ve mutluluğu için gereken her türlü desteği sağlamak, bizlerin en öncelikli görevidir.

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, “Yarınlarımızın umudu çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!”

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün:

‘Küçük hanımlar, küçük beyler!

Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız.’ sözleri, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza verdiği önemin en güzel ifadelerinden biridir.

Ulusumuzun geleceği olan çocuklarımızı, millî ve manevi değerlerimize bağlı, bilgi ve teknolojiyle donanmış bireyler olarak yetiştirmek için her tür gayreti göstermekte kararlıyız. Onların sağlıklı bir şekilde büyümesi ve en iyi eğitimi alması, bizler için en büyük mutluluktur.

Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklarla bir arada.

Bu vesileyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor; tüm çocuklarımıza sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir gelecek diliyorum.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Millî Mücadele arkadaşları başta olmak üzere, Türkiye Cumhuriyeti’ne emeği geçmiş tüm Türk büyüklerini ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.”

Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Diyap Ağa İlkokulu Müdürü Özlem Atalay ve Delal Ela Albaslan’la bir arada.

(Pülümür Haber, 24 Nisan 2024)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir