(Pülümür Haber)

Tunceli İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Arslan, 2024 Yerel Seçimleri için adaylık başvurusunda bulundu. CHP Pülümür İlçe Başkanlığına  başvurusunu yapan Hüseyin Arslan’a, Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.  Arslan, adaylığına destek sunanlara  teşekkür etti. Hüseyin Arslan’ın adaylık başvuru belgelerini, CHP Pülümür İlçe Yöneticisi Seyhan Sarıpınar teslim aldı.

CHP Pülümür İlçe Başkanlığına İl Genel Meclisi adaylık başvurusunda bulunan Hüseyin Arslan’a, aralarında Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun’un da yer aldığı, çok sayıda vatandaş eşlik etti. Hüseyin Arslan’ın başvuru belgelerini, CHP Pülümür İlçe Yöneticisi Seyhan Sarıpınar teslim aldı.

2024 Yerel Seçimleri için takvim işlemeye başladı.  Tunceli İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Arslan, 2024  Yerel Seçimlerinde  yeniden aday olduğunu açıkladı.

Hüseyin Arslan’a çok sayıda vatandaş destek sundu.

Hüseyin Arslan, adaylık başvurusunu CHP  Pülümür İlçe Başkanlığına yaptı.

Hüseyin Arslan’ın adaylık başvuru belgelerini, CHP Pülümür İlçe Yöneticisi Seyhan Sarıpınar teslim aldı.

Hüseyin  Arslan’a, çok sayıda  Pülümürlü destek sundu.

Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun,  adaylık başvurusunda bulunan Hüseyin Arslan’ı yalnız bırakmayan isimlerdendi.

2024 Yerel Seçimleri için   Tunceli İl Genel Meclisine adaylık başvurunda bulunan Hüseyin Arslan, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Hüseyin Arslan, açıklamasında şu ifadelere yer  verdi:  

“İl Genel Meclisine  aday adaylığımı, kıymetli örgütümüzün,  kıymetli komşularımızın ve partililerimizin huzurunda açıkladım.

Görev yaptığımız 9 buçuk yılı aşkın süredir bir an olsun desteğini esirgemeyen yol arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.”

(Pülümür Haber, 6 Aralık 2023)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir