(Pülümür Haber)

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal ve Pülümür İlçe Jandarma Komutanı  Jandarma Binbaşı Ramazan Onur Can, hafta sonu mesaisini köylerde geçirdi. Kaymakam ve İlçe Jandarma Komutanı,  ilçenin güneybatısında yer alan Çakırkaya köyünü ziyaret etti. Köyde incelemelerde bulunan Pülümür Kaymakamı ve Pülümür Jandarma Komutanı, köylülerle bir araya geldi.

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ramazan Onur Can, köylülerden Hasan Doğan’la bir arada.

Pülümür Kaymakamı ile İlçe Jandarma Komutanı, köy ziyaretlerine devam ediyor. İlçenin iki genç ismi, hafta sonu mesaisini Çakırkaya köyünde geçirdi.

Kaymakam Mehmet Çağatay Çakal ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ramazan Onur Can, yüksek kesimleri karla kaplı Çakırkaya köyündeydi.

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, uzun süredir evde tedavi gören Çakırkayalı Melek Yıldız’a geçmiş olsun, dileğinde bulundu.

Kaymakam ve Jandarma Komutanı, uzun süredir evde tedavi gören  Melek Yıldız’ı ziyaret  etti,  yaşlı kadına  geçmiş olsun dileğinde bulundu.

İlçenin güneybatısında yer alan Çakırkaya köyünde incelemelerde bulunan Pülümür Kaymakamı ve Pülümür Jandarma Komutanı, köylülerle bir araya geldi.

(Solda) Pülümür İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ramazan Onur Can ve Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, Çakırkaya köyünde.

(Pülümür Haber, 4 Aralık 2023)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir