(Pülümür Haber)

Pülümür’de bayanlara yönelik kuaförlük kursu açılıyor. Pülümür Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aile Destek Merkezi, bayanlara yönelik kuaförlük kursu açmak için harekete geçti. 717 saatlik kursa katılacak kursiyerler,  bin 800 liralık  teşvik ödemesinden yararlanabilecek. Pülümür Kaymakamlığı, kurs başvurularının,  Pülümür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılacağını duyurdu.

Pülümür’de bayanlara yönelik kuaförlük kursu açılıyor. Kursu başarıyla tamamlayanlar,  kuaför olmaya hak kazanacak.  717 saatlik programı başarıyla tamamlayanlara kuaförlük belgesi verilecek.

Pülümür Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aile Destek Merkezi, bayanlara yönelik kuaförlük kursu açmak için harekete geçti. 717 saatlik kursa katılacak kursiyerler,  bin 800 liralık  teşvik ödemesi yapılacak.  Pülümür Kaymakamlığı, kurs başvurularının,  Pülümür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılacağını duyurdu.

PÜLÜMÜR KAYMAKAMLIĞINDAN AÇIKLAMA

Pülümür Kaymakamlığının konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Pülümür Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Aile Destek Merkezinde kadınlara yönelik kuaförlük kursu açılması planlanmaktadır. 717 saatlik kuaförlük kurs programını başarı ile tamamlayacak olan kursiyerlere kurs bitirme belgesi verilecek olup daha önceden Aile Destek Merkezindeki kurs programı teşvik ödemesinden faydalanmayan ve şartları tutan kursiyerlere toplamda  bin 800 TL teşvik ödemesi yapılacaktır. Kurs programına katılmak isteyen vatandaşlarımız Hükûmet Konağı Kat:2’de yer alan Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfına ön başvuruda bulunabileceği hususu kamuoyuna duyurulur.”

(Pülümür Haber, 12 Eylül 2023)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir