(Pülümür Haber)

Fırat EDAŞ (FEDAŞ) işçilerinin, özlük haklarının iyileştirilmesi amacıyla  başlattığı grev devam ediyor. Grevden dolayı özellikle kırsal alanda elektrik kesintileri yaşanıyor. Tunceli kamuoyunun desteğini alan grevci işçileri sanatçılar da yalnız bırakmadı. Aralarında Taylan Yıldız, Pınar Aydınlar, Zeynep Kılıç.  Şenol Akdağ ve Musa Baki’nin de yer aldığı sanatçılar, işçilerle dayanışma amaçlı halka açık bir dinleti sunuyor.  Dinletinin, bugün saat 18.30’da Seyit Rıza Meydanı’nda sunulacağı belirtiliyor.

Tunceli Fırat EDAŞ (FEDAŞ)  işçisi uzun bir süredir direnişte. Düşük ücretler ve  ağır çalışma koşullarının iyileştirilmesi  için direnişe geçen FEDAŞ işçisine çeşitli çevreler destek sunuyor. Grevdeki FEDAŞ işçisine bir destek de sanatçılardan geldi.

Sanatçılar, grevdeki işçilerle dayanışma amacıyla bugün bir dinleti sunuyor.

Sanatçılar Taylan Yıldız, Pınar Aydınlar, Zeynep Kılıç.  Şenol Akdağ ve Musa Baki,  grevdeki FEDAŞ işçisi için çalıp söyleyecek. Sanatçıların, işçilerle dayanışma amaçlı halka açık  dinletisi,  bugün saat 18.30’da Seyit Rıza Meydanı’nda gerçekleştirilecek.  

(Pülümür Haber, 13 Eylül 2023)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir