(Pülümür Haber)

Pülümür köy yollarında bakım ve onarım çalışmalarına devam ediliyor. Sağlamtaş, Boğalı, Akdik, Çakırkaya, Dereboyu, Dağbek ve Kaymaztepe köy yollarını kapsayan  malzeme temini ve  serim işinin yakın zamanda tamamlanması bekleniyor. Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal ve Pülümür İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Kuzu, Kovuklu köyü yakınlarında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

  

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal ve Pülümür İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Kuzu, Kovuklu köyü yakınlarında yürütülen çalışmaları inceledi.   

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal ve Pülümür İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Kuzu,   köy yollarında devam eden  bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi.   Kovuklu köyü yakınlarında yürütülen hazırlıkları yerinde inceleyen Pülümür Kaymakamı, çalışmalar hakkında bilgi aldı.    

Pülümür Kaymakamı, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Boğalı ve Dağbek köylerinde  malzeme serme, sulama ve sıkıştırma işinin devam ettiği belirtiliyor. Adı geçen köylerden  sonra Sağlamtaş,  Akdik, Çakırkaya, Dereboyu ve Kaymaztepe köylerinde çalışmalara başlanacağı dile getiriliyor.   

2023 KÖYDES projesi kapsamında başlanan çalışmalara ara verilmeden devam ediliyor.  

Pülümür Boğalı yolu

Pülümür köy yollarında çalışmalara devam ediliyor.

Pülümür Kaymaztepe yolu, 4 Ağustos 2023.

Kaymaztepe yolu, 4 Ağustos 2023.

Pülümür Kaymaztepe köyü, 4 Ağustos 2023.

Pülümür Kaymaztepe köyü, 4 Ağustos 2023.

Kovuklu köyü yakınlarında yürütülen yol çalışmalarına malzeme temininde çevre duyarlılığının göz önünde bulundurulması gerektiği belirtiliyor.

(Pülümür Haber, 4 Ağustos 2023)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir