(Pülümür Haber)

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, saha çalışmalarına devam ediyor.  Pülümür Kaymakamı, Pülümür Cumhuriyet Başsavcısı Levent Doğuş ve Küllü Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Aziz Uçar’la birlikte Şampaşakarderbent köylüsüne konuk oldu. Şampaşakaraderbent ve mezralarını ziyaret eden Pülümür Kaymakamı ve Pülümür Cumhuriyet Başsavcısı, köylünün sorunları hakkında bilgi aldı.

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal’a sıcak karşılama.

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, gezilmedik köy, eli sıkılmadık köylü bırakmamaya kararlı görünüyor. Kaymakam, ilçede bir yılını bile tamamlamadan çok sayıda köyü ziyaret etti, köylünün sorunlarını yerinde dinledi.

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, Pülümür Cumhuriyet Başsavcısı Levent Doğuş ve Küllü Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Aziz Uçar, Şampaşakaraderbent köylüsüyle bir arada.

Kaymakam’ın bugünkü ziyaretine Pülümür Cumhuriyet Başsavcısı Levent  Doğuş ve Küllü Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Aziz Uçar eşlik etti.

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, Şampaşakaraderbentli çocuklarla bir arada (Dünyanın bütün çiçekleri)

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, Pülümür Cumhuriyet Başsavcısı Levent Doğuş ve Küllü Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Aziz Uçar’la birlikte Şampaşakaraderbent köylüsüne konuk oldu.

Pülümür Kaymakamı ve Pülümür Cumhuriyet Başsavcısı, köylülerle bir arada.

Şampaşakaraderbent ve mezralarını ziyaret eden Pülümür Kaymakamı ve Pülümür Cumhuriyet Başsavcısı, köylünün sorunları hakkında bilgi aldı.

Saha çalışmaları, kamu yönetiminde başarının ön koşulu.

Pülümür Kaymakamı, Pülümür Cumhuriyet Başsavcısı ve Küllü Jandarma Karakol Komutanı, köylülerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

(Pülümür Haber, 2 Ağustos 2023)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir