(Pülümür Haber)

2022-2023 eğitim ve öğretim yılı bugün sona erdi. Pülümür’de öğrenim gören öğrenciler bugün karne sevinci yaşadı. Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.  153 öğrencinin öğrenim gördüğü ilçede, 16 öğretmen görev yapıyor.

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.(Affan dedeye para saydım/Sattı bana çocukluğumu/Artık ne yaşım var ne adım/Bilmiyorum kim olduğumu/Hiçbir şey sorulmasın benden/Haberim yok olan bitenden/Bu bahar havası, bu bahçe/Havuzda su şırıl şırıldır/Uçurtmam bulutlardan yüce/Zıpzıplarım pırıl pırıldır/Ne güzel dönüyor çemberim/Hiç bitmese horoz şekerim! Cahit Sıtkı Tarancı)

2022-2023 eğitim ve öğretim yılı bugün sona erdi.  Pülümürlü öğrenciler bugün karne sevinci yaşadı. Pülümür Kaymakamı, öğrencileri yalnız bırakmadı. Kaymakam Mehmet Çağatay Çakal, öğrencilerin karne sevincini paylaştı.   Pülümür İlçe Millî Eğitim Müdürü Nurali Özdemir’le birlikte karne dağıtım törenine katılan Pülümür Kaymakamı, öğretmen, öğrenci ve aileleri kutladı.

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal ve Pülümür İlçe Millî Eğitim Müdürü Nurali Özdemir, öğrencilerin karne sevincini paylaştı.

Pülümür İlçe Millî Eğitim Müdürü Nurali Özdemir, karne dağıtımı dolaysıyla bir mesaj yayımladı. İlçe Millî Eğitim Müdürü,  mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Kaymakamımız Mehmet Çağatay Çakal’a, eğitime verdiği desteklerinden dolayı teşekkür eder, tüm öğrencilerimize iyi tatiller dilerim.”

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, öğrencileri, mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Pülümür’de toplam 6 eğitim kurumunda faaliyet yürütülüyor. 153 öğrencinin eğitim gördüğü ilçede, 16 öğretmen görev yapıyor. Pülümür’de derslik başına ilkokul ve ortaokullarda 12, ortaöğretim kurumunda 9 öğrenci düşüyor.

2023-2024 eğitim öğretim yılı,  Eylül 2023’te başlayacak. Öğrenciler, 11 Eylül 2023 tarihinde ders başı yapacak.

Geleceğin aydınlık yüzü.

(Pülümür Haber, 16 Haziran 2023)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir