Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk yurtta ve dış temsilciliklerde düzenlenen törenlerle anıldı. Saat 09.05’te Türkiye’de hayat durdu. İşçiler, köylüler, öğretmenler, öğrenciler, askerler, polisler, bürokratlar Atatürk için saygı duruşundaydı. Siyasiler ve yerel yöneticiler, Büyük Önder için mesaj yayımladı. Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun, 10 Kasım’da dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Pülümür Belediye Başkanı, mesajında, “Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü  saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk (Asya’dan yayılan ışık)

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk  yurtta ve dış temsilciliklerde düzenlenen törenlerle anıldı.  Saat 09.05’te Türkiye’de hayat durdu.  Türkiye, Atatürk için ayaktaydı.

Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun, 10 Kasım dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Pülümür Belediye Başkanı, mesajında, “Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü  saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Pülümür Belediye Başkanı Müslüüm Tosun

(Pülümür Haber, 10 Kasım 2022)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir