(Pülümür Haber)

12 Ağustos 2022 tarih ve 2022/392 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle, Tunceli’de görev yapan bazı kamu yöneticilerinin görev yerleri değiştirildi. Görev yeri değiştirilen kamu yöneticilerinden biri de Pülümür Kaymakamı Emrah  Uzun. Pülümür Kaymakamı’nın yeni görev yeri, Şanlıurfa Ceylanpınar.

Pülümür Kaymakamı Emrah Uzun, yaşılı ziyaretinde

Pülümür Kaymakamı Emrah Uzun, Pülümür’e veda ediyor. Kaymakam  Uzun, 12 Ağustos tarihli Resmî Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’yle Şanlıurfa Ceylanpınar Kaymakamlığına atandı.

Pülümür  Kaymakamı Uzun, yumuşak  ve  uzlaştırıcı kişiliğiyle  halkın sevgisini kazanmıştı.

Emrah Uzun, 22 Ağustos 2020 tarihinden bu yana  Pülümür Kaymakamlığı  görevini yürütüyordu.

Pülümür Kaymakamı Emrah Uzun

EMRAH UZUN KİMDİR

Emrah Uzun,  1987’de Adapazarı’nda doğdu. İlk ve orta öğrenimini Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde tamamladı. 2005’te İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden  mezun oldu. 15 ay Maliye Bakanlığında Vergi Müfettiş Yardımcısı olarak görev yaptı. 2012 yılında Kaymakamlık sınavını kazanarak Karabük Kaymakam adayı olarak mesleğe başladı. 

Pülümür Kaymakamı Emrah Uzun

 Sinop’un Durağan ve Erfelek ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. 2016 – 2017 yıllarında Kırıkkale Karakeçili, 2017-2018 yıllarında Samsun Ladik, 2018-2020 yıllarında Karaman Sarıveliler  görev yapan Kaymakam Emrah Uzun,   22 Ağustos 2020’de Pülümür’de göreve başladı.  12 Ağustos’ta Şanlıurfa Ceylanpınar  Kaymakamı olarak görevlendirilen  Emrah  Uzun,  evli ve bir çocuk babasıdır.

Pülümür Kaymakamı Emrah Uzun, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ramazan Onur Can’la birlikte köy ziyaretinde
Pülümür Kaymakamı Emrah Uzun, Pülümürlü öğrencilerle
Pülümür Kaymakamı Emrah Uzun, yanan bir köy evinde
Pülümür Kaymakamı Emrah Uzun, fidan dikerken

(Pülümür Haber, 13 Ağustos 2022)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir