(Pülümür Haber)

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal ve Pülümür İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ramazan Onur Can, Hacılı köyündeydi. Pülümür Kaymakamı ve İlçe Jandarma Komutanı, Hacılı’da ikamet eden köylülerden Mustafa Kurucan’ı ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ramazan Onur Can, Pülümürlü Mustafa Kurucan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Dersim Mebusu Diyap Ağa’yla bir arada çekilmiş fotoğrafıyla birlikte.

Pülümür Kaymakamı ve İlçe Jandarma Komutanı, saha çalışmalarına devam ediyor. Kaymakam Mehmet Çağatay Çakal ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ramazan Onur Can, Pülümür’ün kültür ve inanç merkezlerinden sayılan Hacılı köyündeydi.

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal ve Pülümür İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ramazan Onur Can, yaşlı köylü Mustafa Kurucan’la bir arada (Soğuk kış mevsiminden yansıyan sıcak karelerden biri).

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal ve Pülümür İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ramazan Onur Can, Hacılı köyünde yaşayan yaşlı bir köylüye sürpriz yaptı.   Pülümür Kaymakamı ve İlçe Jandarma Komutanı, Hacılı’da ikamet eden köylülerden Mustafa Kurucan’ı ziyaret etti.

Kaymakam ve İlçe Jandarma Komutanı, yaşlı köylüye destek sundu,  bir süre sohbet etti.

(Pülümür Haber, 30 Kasım 2023)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir