(Pülümür Haber)

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, saha çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Kaymakam’ın  çalışmalarında  İlçe Jandarma Komutanı  Jandarma Binbaşı Ramazan Onur Can da yer alıyor.  Kaymakam ve İlçe Jandarma Komutanı’nın son durağı, Bardakçı ve Derindere köyleriydi.

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal ile  Pülümür İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ramazan Onur Can,   mesaisini sahada geçirdi.  Kaymakam ve Jandarma Komutanı, Pülümür’ün Derindere ve Bardakçı köylerini ziyaret etti.

Bardakçı ve Derindere’de  su deposu montaj  çalışmalarını yerinde inceleyen  Pülümür  Kaymakamı  ve İlçe Jandarma Komutanı,  işçilere kolaylıklar   diledi.  

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal ve Pülümür İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ramazan Onur Can, Bardakçı köyünde yürütülen su deposu çalışmalarını yerinde inceledi.

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, mesaisini sahada geçirmeye devam ediyor. Kaymakam’ın saha çalışmalarında  Pülümür İlçe Jandarma Komutanı  Jandarma Binbaşı Ramazan Onur Can da yer alıyor.

Bardakçı köyüne taşınan su deposu, vinç yardımıyla indirildi.

Kaymakam  Mehmet Çağatay Çakal,   İlçe Jandarma Komutanı Jandarma  Binbaşı Ramazan Onur Can’la birlikte, Derindere köyünü ziyaret ederek,   içme suyu deposu  montaj çalışmalarını  yerinde inceledi. 

Pülümür Kaymakamı ile İlçe Jandarma Komutanı, Pülümür Derindere köyünde çalışan işçilerle bir arada.

Kaymakam ve Jandarma Komutanı, çalışmalara emek veren  işçilere kolaylıklar diledi.

Pülümür Kaymakamı  Mehmet Çağatay Çakal,  Pülümür İlçe Jandarma Komutanı Jandarma  Binbaşı Ramazan Onur Can’la  birlikte, Bardakçı köyünde   içme suyu deposu ve basınç kırıcı kaptaj  (su toplama odası) işlerini yerinde inceledi.

Pülümür Derindere köyünde yürütülen çalışmalara kolluk güçleri de destek verdi.

Kaymakam ve İlçe Jandarma Komutanı, içme suyu  çalışmalarında ter döken  işçilerle bir süre sohbet etti, kolaylıklar diledi. 

Derindere köyünde sonbaharda çalışma keyfi.

(Pülümür Haber, 2 Kasım 2023)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir