(Pülümür Haber)

Efsane geri dönüyor! Pülümür Lisesi (Gazi Anadolu Lisesi) görkemli günlerine yeniden kavuşuyor. Pülümür Gazi Anadolu Lisesi,  2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılını başarıyla  tamamlamak için harekete geçti.  Gazi Anadolu Lisesi öğrencileri Tunceli Müzesini gezdi. Öğretmenleriyle birlikte müze gezisine katılan öğrenciler, kent tarihini kaynağından öğrenme olanağına kavuştu.

Pülümür Gazi Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri Tunceli Müzesinde.

Efsane geri dönüyor. Pülümür Gazi Anadolu Lisesi, eski coşkulu günlerine yeniden kavuşuyor.  Başarılarıyla iz bırakan köklü eğitim kurumlarımızdan biri olan Pülümür Gazi Anadolu Lisesi, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılında fark yaratan başarılara imza atmaya hazırlanıyor.

Pülümür Gazi Anadolu Lisesi öğrencileri, kent tarihini kaynağından öğrenmek için Tunceli Müzesindeydi.

Gazi Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte Tunceli Müzesini gezdi. Öğrenciler kent tarihini kaynağından öğrenme olanağına kavuştu.    

Pülümür Gazi Anadolu Lisesi kadrosu, başarı için kolları sıvadı.

Gazi Anadolu Lisesinin kent müzesine düzenlediği gezi,  akademik ve sosyal başarıyı artırma çabasının bir parçası olarak nitelendiriliyor.

Pülümür Gazi Anadolu Lisesi öğretmen ve yöneticilerinin, öğrencilerin akademik ve sosyal başarısını artırmak için yoğun çaba harcayacağı belirtiliyor.

(Pülümür Haber, 1 Ekim 2023)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir