(Pülümür Haber)

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, köy ziyaretlerine devam ediyor. Pülümür Kaymakamı, Salkımözü köyünü ziyaret ederek, köylülerle bir araya geldi. Kaymakam’ın ziyaretinde İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ramazan Onur Can,  İlçe Emniyet Amiri  Başkomiser Sezgin Aydın,  İlçe Yazı İşleri Müdürü ve Özel İdare Müdür Vekili Mustafa Kuzu da yer aldı. 

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, köy ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor. Pülümür Kaymakamı, son olarak Salkımözü köyünü ziyaret ederek, çeşitli incelemelrde bulundu.

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal ve beraberindekiler, Salkımözü köylüsüyle el sıkıştı.

Salkımözü köylüsüyle buluşan Pülümür  Kaymakam’ının ziyaretinde İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ramazan Onur Can,  İlçe Emniyet Amiri  Başkomiser Sezgin Aydın,  İlçe Yazı İşleri Müdürü ve Özel İdare Müdür Vekili Mustafa Kuzu da yer aldı. 

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ramazan Onur Can,  İlçe Emniyet Amiri  Başkomiser Sezgin Aydın ve   İlçe Yazı İşleri Müdürü ve Özel İdare Müdür Vekili Mustafa Kuzu, Salkımözü köylüsüyle bir arada.   

(Pülümür Haber, 13 Temmuz 2023)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir