(Pülümür Haber)

3 Temmuz’da İstanbul’da  yaşama gözlerini yuman  Elif Coşkun, Pülümür’de son yolculuğuna uğurlandı. Merhum Rıza Coşkun’un eşi Elif Coşkun için bugün öğle saatlerinde baba ocağı Pülümür’de cenaze töreni düzenlendi. Törene Coşkun ailesi, yerel yöneticiler,  siyasetçiler, akademisyenler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Elif Coşkun, Pülümür Cemevinde düzenlenen törenin ardından aile mezarlığında toprağa verildi.  

Elif Coşkun’un cenaze törenine çok sayıda vatandaş katıldı.

Pülümürlü Elif Coşkun, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Coşkun için Pülümür Cemevinde öğle saatlerinde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Coşkun’un ailesi, sevenleri, yerel yöneticiler ve vatandaşlar katıldı. Bazı iş insanları ve siyasetçiler, törene çelenk gönderdi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ATO Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ardıç, törene çelenk gönderen isimlerdendi.

Elif Coşkun için  öğle saatlerinde düzenlenen cenaze töreni, çok sayıda vatandaşı bir araya getirdi. Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu,  Pülümür Belediye Başkanı  Müslüm Tosun, Yeşil Sol Parti Tunceli Milletvekili Ayten Kordu, CHP Tunceli Milletvekili Adayı ve Emek Gazetesi Sahibi Hüsniye Karakoyun, Hozat Belediye Başkanı Seyfi Geyik, Nazımiye Belediye Başkanı Cafer Kırmızıçiçek, Prof. Dr. Şükrü Aslan, Tunceli İl Genel Meclis Üyeleri Hüseyin Arslan ve Meftun Kılıç, İş İnsanı Kemal Ayaz,  CHP Tunceli İl Başkanı Hıdır Mercan,  CHP Pülümür İlçe  Başkanı Haydar Keleş, CHP Nazımiye İlçe Başkanı Ali Yıkılmaz törene katılan isimler arasındaydı.   

Elif Coşkun’un cenaze töreni, Pülümür Cemevinde düzenlendi.

Bugün son yolculuğuna uğurlanan   Elif Coşkun,  İş İnsanı Murat Coşkun, Pülümür Eski, Belediye Başkanı Mesut Coşkun,  Dersim Pülümür İlçesi ve Çevre Köyleri Yardımlaşma, Dayanışma, Kültür Derneği Başkanı Yılmaz Coşkun,  Tunceli Ticaret Odası Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun,  Münevver  Coşkun ve Özgür Coşkun’un anneleriydi. 

(Pülümür Haber, 5 Temmuz 2023)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir