(Pülümür Haber)

4 günlük  Kurban Bayramı  yarın başlıyor. Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj  yayımladı. Vali Özkan, mesajında, bayramların,  kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu canlı tutan, toplumsal birliğe  katkı sağlayan, değerlerin  hatırlandığı, güzelliklerin en üst seviyede yaşandığı, dargınlıkların bir kenara bırakıldığı günler olduğunu dile getirdi.

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan

Kurban Bayramı yarın başlıyor. Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj  yayımladı. Vali Özkan, mesajında, bayramların,  kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu canlı tutan, toplumsal birliğe  katkı sağlayan, değerlerin  hatırlandığı, güzelliklerin en üst seviyede yaşandığı, dargınlıkların bir kenara bırakıldığı günler olduğunu dile getirdi.

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Kurban Bayramı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kıymetli Hemşehrilerim,

Huzurun, bereketin, hoşgörü ve kardeşliğin, paylaşmanın en yoğun şekilde yaşandığı müstesna günlerden birisi olan mübarek Kurban Bayramı’na erişmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bayramlarımız, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu canlı tutan, toplumsal birliğimize katkı sağlayan, değerlerimizin hatırlandığı, güzelliklerin en üst seviyede yaşandığı, dargınlıkların bir kenara bırakıldığı günlerdir.

Bayram vesilesiyle aile ziyaretleri için trafiğe çıkacak olan vatandaşlarımızın, bayramlarının güzel bir şekilde geçmesi için trafikte yaşanacak yoğunluğu göz önünde bulundurarak, tedbirli davranmaları ve trafik kurallarına uymaları önem arz etmektedir.

Bu vesileyle; başta şehit ailelerimizin ve gazilerimizin, Tuncelili hemşehrilerimizin, ilimizde görev yapan tüm çalışma arkadaşlarımın, basın mensuplarımızın mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik eder, bayramımızın ülkemize ve bütün İslam âlemine hayırlara vesile olması temennisiyle, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

(Pülümür Haber, 27 Haziran 2023)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir