MEHMET ÖZDEMİR

Pülümür Çakırkaya köyünden Mehmet Zeki Tosun  ve beraberindekiler,  Erzincan’da kaza geçirdi. Dün özel aracıyla Pülümür Çakırkaya köyünden Erzincan’a gelen M. Zeki Tosun,  19.30 sularında, Terzibaba Camisi yakınlarında trafik kazası geçirdi. Kazada, Mehmet Zeki Tosun,  kızı Avukat Birsen Gürbüz,  Ali  Haydar Tosun  ve eşi  Kıymet Tosun,  yaralandı. Yaralılar,  Erzincan Mengücek Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Ali Haydar-Kıymet Tosun, kazadan yaralı kurtuldu. Ali Haydar Tosun’un iki bacağında kırık saptandı.

Eski Erzincan Tekel Tuz İşletme Müdürü ve CHP milletvekili aday adayı Mehmet Zeki Tosun, dün akşam saatlerinde trafik kazası geçirdi. Özel aracıyla  Pülümür’den Erzincan’a dönerken,   Erzincan Terzibaba Camisi yakınlarında trafik kazası geçiren Tosun ve araçtaki diğer yolcular, yaralandı.

Tosun ve araçtaki yakınları, saat 19.30 sularında gerçekleşen kazada ölümün eşiğinden döndü.

(Solda) Mehmet Zeki Tosun ve kızı Avukat Birsen Gürbüz.

Erzincan’da yaşanan kazada,  Mehmet Zeki Tosun,  kızı Avukat Birsen Gürbüz,  Ali  Haydar Tosun  ve eşi  Kıymet Tosun, yaralandı. Yaralılar,  Erzincan Mengücek Eğitim  ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan Av. Birsen Gürbüz’ün yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü, iki bacağında kırık olduğu belirtilen Ali Haydar Tosun’un ise ameliyata alınacağı öğrenildi. Diğer yaralıların vücudunda ezikler, morluklar ve çizikler olduğu ifade edildi.

(Pülümür Haber, 17 Haziran 2023)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir