PÜLÜMÜR’DE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLANDI, ŞEHİTLER ANILDI

(Pülümür Haber)

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi dolayısıyla  Pülümür’de bazı etkinlikler gerçekleştirildi. İlçede ilk tören, Pülümür Hükûmet Konağı bahçesindeki Atatürk  Anıtı önünde düzenlendi. Çelenk sunma programına Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun, gaziler, kurum yöneticileri  ve  vatandaşlar katıldı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi dolayısıyla  Pülümür’de bazı etkinlikler gerçekleştirildi. İlçede ilk tören, Pülümür Hükûmet Konağı bahçesindeki Atatürk  Anıtı önünde düzenlendi. Çelenk sunma törenine  Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun, Pülümür İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ramazan Onur Can, Pülümür İlçe Emniyet Amiri  Komiser Sezgin Aydın, Pülümür İlçe Millî Eğitim Müdürü Nurali Özdemir, gaziler, siyasi parti temsilcileri, kurum yöneticileri  ve  vatandaşlar katıldı.

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, Atatürk Anıtı’na çelenk koydu

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi dolayısıyla  Pülümür Gazi Anadolu Lisesinde de bir tören düzenlendi. Törende ilçe protokolü ve vatandaşlar bir araya geldi. Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun, Pülümür İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ramazan Onur Can, Pülümür İlçe Emniyet Amiri  Komiser Sezgin Aydın, Pülümür İlçe Millî Eğitim Müdürü Nurali Özdemir, gaziler ve  kurum yöneticilerinin de katıldığı törende günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmalar yapıldı.

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin tarihsel önemine dikkat çekti

Törende,  Kaymakam Mehmet Çağatay Çakal bir konuşma yaptı. Pülümür Kaymakamı, konuşmasında, bağımsızlığa ve  18 Mart Çanakkale Zaferi’nin tarihte oynadığı role vurgu yaptı.

Pülümür Gazi Anadolu Lisesinde düzenlenen törende ilçe protokolü tam kadro yer aldı

(Pülümür Haber, 18 Mart 2023)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir