(Pülümür Haber)

Tunceli,  5 bin metrekarelik kütüphane ve kongre merkezine kavuşuyor. Tuncelili İş İnsanı Kazım Güntaş’ın,  babası adına yaptırdığı Hüseyin Güntaş  Kütüphane ve Kongre Merkezinin yakın zamanda tamamlanması bekleniyor.  Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan,  yapımı devam eden  Hüseyin Güntaş  Kütüphane ve Kongre Merkezinde incelemelerde  bulundu.

Hüseyin Güntaş  Kütüphane ve Kongre Merkezi tamamlanmak üzere

Tuncelili İş İnsanı Kazım Güntaş, kente kütüphane ve kongre merkezi kazandırmak için kolları sıvadı.  Güntaş, babası Hüseyin Güntaş adına Tunceli’de kütüphane ve  kongre salonu  yaptırıyor.  Bir süre önce başlanan çalışmalarda sona gelindi.  Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, yapımı devam eden merkezde çalışmaları yerinde inceledi.  

Tunceli Valisi’ne, Kazım Güntaş da eşlik etti.

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, yapımı devam eden merkezde incelemelerde bulundu

Tunceli,  5 bin metrekarelik kütüphane ve kongre merkezine kavuşuyor. Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan,  yapımı devam eden  Hüseyin Güntaş  Kütüphane ve Kongre Merkezinde incelemelerde  bulundu.

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan ve Kazım Güntaş, yapımı devam eden Hüseyin Güntaş  Kütüphane ve Kongre Merkezinde

Tuncelili İş İnsanı Kazım Güntaş’ın,  babası adına yaptırdığı Hüseyin Güntaş  Kütüphane ve Kongre Merkezinin yakın zamanda tamamlanması bekleniyor.  

Hüseyin Güntaş  Kütüphane ve Kongre Merkezi
Hüseyin Güntaş  Kütüphane ve Kongre Merkezi

(Pülümür Haber, 17 Ekim 2022)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir