(Pülümür Haber)

Pülümür’de, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler  gerçekleştirildi. Pülümür Merkez Camisinde şehitler için mevlit okutuldu. Şehit ve gazi yakınları yemekte buluştu. Pülümür Kaymakamı Emrah Uzun, Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ramazan Onur Can, kurum yöneticileri ile şehit ve gazi yakınları yemekte bir araya geldi.  

Pülümür Kaymakamlığı, şehit ve gazi yakınlarını yemekte bir araya getirdi

15 Temmuz   Fetullahçı darbe girişimi, yurt genelinde gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle protesto edildi. Gladyo eylemine karşı  Pülümür’de  de  bazı  etkinlikler gerçekleştirildi.

Pülümür Merkez Camisinde şehitler için okutulan mevlide Pülümür Kaymakamı ve kurum yöneticileri katıldı

PÜLÜMÜR MERKEZ CAMİSİNDE MEVLİT

Pülümür Merkez Camisinde şehitler için mevlit okutuldu. Mevlide Pülümür Kaymakamı Emrah Uzun,  kurum yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARINA YEMEK

Pülümür Kaymakamlığı, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla şehit ve gazi  yakınlarını yemekte bir araya getirdi. Yemeğe Pülümür Kaymakamı Emrah Uzun, Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ramazan Onur Can  ve kurum yöneticileri katıldı.  

(Pülümür Haber, 15 Temmuz 2022)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir