(Pülümür Haber)

Tunceli Valiliği,  PKK terör örgütü üyelerinin 11 Ağustos 2017’de   Trabzon Maçka kırsalında şehit ettiği  15 yaşındaki  Eren Bülbül ve Astsubay Ferhat Gedik’i andı.  

Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in acılı annesi Hatice Gedik, AA muhabirine, “Oğlum, Eren Bülbül’ü korumak için 41 yaşında 41 kurşun yedi, doğum gününde toprağa girdi” demişti

Türkiye, bundan tam dört yıl önce şehit edilen Eren Bülbül ve Astsubay Ferhat Gedik’in acısını unutmadı. Bölücü terör örgütü PKK tarafından Maçka kırsalında şehit edilen Eren Bülbül, henüz 15 yaşındaydı. Eren’i korumak için göğsünü siper eden Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in bedenine 41 kurşun isabet etmişti. 

Tunceli Valiliği, Eren Bülbül ve Ferhat Gedik’in 4. ölüm yıldönümünde bir mesaj yayımladı. Valilik mesajında şu görüşlere yer verildi:

Şehit Jandarma Astsubay Ferhat Gedik’in bedenine 41 kurşun isabet etmişti.

“Trabzon’un Maçka ilçesinde hain terör örgütü PKK’nın saldırısı sonucu şehit olan kahramanlarımız Eren Bülbül’ü ve onu korumak için canını siper eden Asb.Kd.Bçvş. Ferhat Gedik’i şehadetlerinin yıl dönümünde rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz

Eren Bülbül, şehit edildiğinde henüz 15 yaşındaydı

NE OLMUŞTU?

Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında, 11 Ağustos 2017’de bölücü terör örgütü PKK  mensupları,  15 yaşındaki Eren Bülbül’ü ve  Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’i  şehit etmişti.

Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in acılı annesi Hatice Gedik, AA muhabirine,   “Oğlum, Eren Bülbül’ü korumak için 41 yaşında 41 kurşun yedi, doğum gününde toprağa girdi” demişti.  

Şehit Eren Bülbül’ün ikizi Gizem Bülbül (Dinmeyen kardeş acısı)
Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in eşi Cemile Gedik ve kızı
Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in annesi Hatice Gedik (Göz pınarları kurudu)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir