PÜLÜMÜR ÇAKIRKAYA KÖYÜ MUHTARI HÜSEYİN ÇAKTI, KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ MECLİSİNE ENCÜMEN SEÇİLDİ

MEHMET ÖZDEMİR

Çakırkaya Köyü Muhtarı Hüseyin Çaktı,  Pülümür Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclisine encümen seçildi.  Meclisin diğer muhtar üyesi ise  Hacılı Köyü Muhtarı Murat Genç oldu.    

Pülümür Çakırkaya  (Pancıras) Köyü Muhtarı Hüseyin Çaktı, Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclisine encümen seçildi.  Birlik  seçimi, 30 Haziran’da yapılmıştı.  Seçimde Çakırkaya Köyü Muhtarı Hüseyin Çaktı  ile Hacılı Köyü Muhtarı Murat Genç, Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclisinin yeni üyeleri olarak belirlendi.

Pülümür Çakırkaya Köyü Muhtarı Hüseyin Çaktı (Pülümür Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclisi üyesi)
Pülümür Hacılı Köyü Muhtarı Murat Genç (Pülümür Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclisi üyesi)

Pülümür Gazi Lisesi salonunda 30 Haziran’da gerçekleştirilen toplantıyı Pülümür Kaymakamı Emrah Uzun yönetmişti. Toplantıya Tunceli İl Genel Meclisinin Pülümürlü üyeleri ve  köy muhtarları katılmıştı.

Pülümür Kaymakamı Emrah Uzun (Pülümür Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclisi Başkanı)

Resmî kayıtlara göre, Pülümür’de 49 köy bulunuyor.

Pülümür Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclisi Kaymakam Emrah Uzun, İl Genel Meclisi üyeleri Hüseyin Arslan ile Meftun Kılıç, Çakırkaya Köyü Muhtarı Hüseyin Çaktı ve  Hacılı Köyü Muhtarı Murat Genç’ten oluşuyor. Meclisin başkanlık görevini Pülümür Kaymakamı Emrah Uzun yürütüyor. Birliğe seçilen muhtarlar bir yıl görev yapıyor.

İl Genel Meclisi üyesi Hüseyin Arslan (Pülümür Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclisi üyesi)
İl Genel Meclisi üyesi Meftun Kılıç (Pülümür Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclisi üyesi)
Pülümür Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclisine üye seçimi Pülümür Gazi Lisesi salonunda yapılmıştı

Düzeltme: Arkadaşımız Mehmet Özdemir’in haberinde, İl Genel Meclisi üyesi Sayın Meftun Kılıç’ın adı, Yazı İşlerinden kaynaklanan bir hatadan dolayı, Erdal Şanlı olarak yazılmıştır. Sayın Meftun Kılıç ve Sayın Erdal Şanlı’dan özür dileriz. Pülümür Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir