(Pülümür Haber)

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan’ın Kurban Bayramı mesaisi oldukça yoğun geçiyor. Vali Özkan ve eşi Arzu Özkan, Kurban Bayramı’nda, Tunceli Jandarma  Bölge Komutanı  Tuğgeneral  Turgay Aras ve eşiyle birlikte bazı kurum ve kuruluşları ziyaret etti. Ziyarette, Tunceli İl Jandarma Komutanı Durali Ceylan ve eşinin yanı sıra kurum yöneticileri de yer aldı.

Vali Mehmet Ali Özkan ve eşi Arzu Özkan, Tunceli Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Turgay Aras ve eşi, Tunceli İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Durali Ceylan ve eşi Huzurevi ziyaretinde

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Kurban Bayramı’nda çok sayıda ziyaret gerçekleştirdi.   Ziyaretlere Vali Özkan’ın eşi Arzu Özkan’ın yanı sıra,  Tunceli Jandarma  Bölge Komutanı  Tuğgeneral  Turgay Aras ve eşi, Tunceli İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Durali Ceylan ve  eşi  ile kurum yöneticileri de katıldı.  Vali Özkan ve beraberindekiler  Huzurevi, Rehabilitasyon Merkezi i ve   Sütlüce Polis Yol Kontrol Noktasını ziyaret etti.

Vali Özkan, Huzurevinde yaşayan vatandaşlarla bir süre sohbet ettti

HUZUREVİNE ZİYARET

Vali Mehmet Ali Özkan,  beraberindeki  komutan ve  yöneticilerle birlikte   Tunceli Huzurevindeki vatandaşların  Kurban Bayramı’nı kutladı.  Huzurevinde yaşamını sürdüren vatandaşlar için kurban kesildi.  Vali ve beraberindeki heyet ,  Huzurevi sakinleriyle  bir süre sohbet etti.  Huzurevinde barınan vatandaşlara bazı hediyeler dağıtıldı.

Arzu Özkan, HUzurrevi sakinlerine hediye dağıttı

REHABİLİTASYON MERKEZİ

Vali Mehmet Ali Özkan,  beraberindeki  komutan ve  yöneticiler, Bedri Es Rehabilitasyon Merkezindeki  çocukları da unutmadı.  Çocukların Kurban Bayramı kutlandı, hediyeler dağıtıldı.

Arzu Özkan, çocuklara yakın ilgi gösterdi

 SÜTLÜCE  POLİS YOL  KONTROL NOKTASI DA ZİYARET EDİLDİ

Vali Özkan, Sütlüce Polis Yol Kontrol Noktasını ziyaret ederek, görev başındaki polislerin Kurban Bayramı’nı kutladı.

Tunceli Valisi, Sütlüce Polis Yol Kontrol Noktasında görev yapan polislerin Kurban Bayramı’nı kutladı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir