Dersim Pülümür İlçesi ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneğinin 13. Olağan Genel Kurulu, 19 Ocak’ta,  İstanbul Esenler’de  gerçekleştirildi. Toplantıda, divan başkanlığına İsmail Aslan,  üyeliklere ise  Ali Rıza Belek ve Nuray Canerik seçildi.

13. Olağan Genel Kurul’a DEDEF Genel Başkanı Ali Haydar Ben, Pülümür Kayırlar ve Sarıbudak Köyleri Derneği Başkanı Ali Rıza Belek, Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı Başkanı Kadriye Akçelik, Hozat Derneğini temsilen  Adil Aydın, Nazimiye Derneği Başkanı Musa Çevik,  Çemişgezek Derneğini temsilen Yılmaz Şenol, Mazgirt Derneği  Başkanı Mustafa Arslan, Mazgirt Lödek Köyü Derneği  Başkanı Kamer Dünya,  Anadolu Yakası Dersimliler Dayanışma ve Kültür  Derneği  Başkanı Rıza  Karataş, Pülümür Uzunevler Köyü Derneği yöneticileri Hakkı Çelik ve Haydar Çelik, Gazı Dersimliler Derneği Başkanı Haydar Altun, Pülümür Hasangazi Köyü Derneği Başkanı Erdal Bal’ın katıldığı öğrenildi.

Dersim Pülümür İlçesi ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneğinin 13. Olağan Genel Kurulu’nda Yılmaz Coşkun yeniden başkanlığa seçildi.

Kaynak (Haber ve Fotoğraflar): Dersim Pülümür İlçesi ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneği Resmî Sayfası

(Pülümür Haber, 22 Ocak 2020)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir