(Pülümür Haber)

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla  bir mesaj yayımladı. Vali Özkan, mesajında, zalimlere karşı kahramanca yürütülen mücadeleye, bağımsızlığa ve vatanın  bölünmez bütünlüğüne vurgu yaptı.  

30 Ağustos Zafer Bayramı, tüm yurtta, dış temsilciliklerde ve KKTC’de coşkuyla kutlanıyor. Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla  bir mesaj yayımladı. Vali Özkan, mesajında, zalimlere karşı kahramanca yürütülen mücadeleye, bağımsızlığa ve vatanın  bölünmez bütünlüğüne vurgu yaptı.  

TUNCELİ VALİSİ MEHMET ALİ ÖZKAN’IN 30 AĞUSTOS MESAJI

“30 Ağustos Zaferi, Çanakkale’den Sakarya’ya uzanan kahramanlık destanının yazıldığı ve milletimizin zalimlere karşı omuz omuza mücadelesinin zaferle taçlandırıldığı tarihtir. Bu zaferin 100. yıl dönümünü milletçe gurur ve onurla yaşıyoruz.

30 Ağustos, vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünü korumak için canları pahasına cepheden cepheye koşan, vatan ve hürriyet aşkı, bayrak sevgisi gibi değerleri her şeyden üstün tutarak düşmana karşı gözlerini kırpmadan mücadele veren aziz Türk milletinin varoluş öyküsü, ümidi tükenmiş binlerce insanın tüm dünyaya başkaldırışı, imkânsızlıkların bahane olmayacağının en büyük kanıtıdır.

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Tuncelili yaşlı bir kadınla sohbet ederken

Bu toprakları vatan kılmak için ecdadımızın ödediği bedeller ile milletimizin mücadele azmi, Cumhuriyet’imizin en büyük güvencesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımızın ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor; başta millî  mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi minnet ve şükranla selamlıyorum.”

(Pülümür Haber, 30 Ağustos 2022)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir