(Pülümür Haber)

Tunceli Valiliği, bina çatılarındaki buz sarkıtları ve okul yollarındaki buzlanmalar sebebiyle oluşabilecek risk durumlarını önlemek amacıyla, Tunceli genelinde (Merkez ve Çemişgezek, Hozat, Pertek, Pülümür, Nazımiye, Mazgirt, Ovacık ilçelerinde) 21 Ocak Cuma günü  bir gün süre ile tüm okulların (kreşler ve özel eğitim kurumları  dâhil) tatil edildiğini açıkladı. .

Tunceli Valiliği il genelindeki bütün eğitim kurumlarının tatil edildiğini açıkladı. Valilik kararına göre, 21 Ocak Cuma günü, il merkezi ve ilçelerin tamamında okullarda eğitime bir gün ara verilecek.

TUNCELİ VALİLİĞİNİN KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMASI

Tunceli Valiliğinin tatille ilgili açıklaması şöyle:

“Bina çatılarındaki buz sarkıtları ve okul yollarındaki buzlanmalar sebebiyle oluşabilecek risk durumlarını önlemek amacıyla, Tunceli genelinde (Merkez ve Çemişgezek, Hozat, Pertek, Pülümür, Nazımiye, Mazgirt, Ovacık ilçelerimizde) 21 Ocak 2022 Cuma; (1) bir gün süre ile tüm okullarımız (kreşler ve özel eğitim kurumları da dâhil) tatil edilmiştir.

Öğrencilerimiz ve öğrenci velilerimiz karnelerini yarın ve önümüzdeki haftalarda mesai saatleri içerisinde okul idarelerinden alabileceklerdir.

Engelli ve hamile kamu personeli de aynı gün idari izinli sayılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir