(Pülümür Haber)

Meydanlar Mahallesi Halk Buluşması, bugün gerçekleşti. Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun ve Belediye Meclis Üyeleri, Meydanlar Mahallesi’nde gerçekleştirilen toplantıda halkla bir araya geldi. Pülümür Belediyesinin 31 Mart sonrası başlattığı uygulamaya vatandaşlar ilgi gösterdi. Toplantıya, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Yıldız, Eylem Aras, Kenan Poyraz, Mahmut Erdal ve Ulaş Özyol katıldı. Meydanlar Mahalle Muhtarı Ali Hıdır Meşe ve vatandaşlar, mahalleyle ilgili talep ve sorunlarını Belediye Başkanı’na iletti.  

Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Yıldız, Eylem Aras, Kenan Poyraz, Mahmut Erdal, Ulaş Özyol, Meydanlar Mahalle Muhtarı Ali Hıdır Meşe ve mahalleli, Meydanlar Mahallesi Halk Buluşması‘nda bir araya geldi.

Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun ve Belediye Meclis Üyeleri, Meydanlar Mahallesi’nde gerçekleştirilen toplantıda halkla bir araya geldi.

Meydanlar Mahallesi Halk Buluşması’na Pülümür Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Yıldız, Eylem Aras, Kenan Poyraz, Mahmut Erdal ve Ulaş Özyol katıldı.

Toplantıya,  Meydanlar Mahalle Muhtarı Ali Hıdır Meşe ve vatandaşlar, ilgi gösterdi.

Meydanlar Mahallesi Halk Buluşması’nda, vatandaşlar, talep ve sorunlarını dile getirdi.

Pülümür Belediyesinin 31 Mart sonrası başlattığı uygulamanın, belli aralıklarla diğer mahallelerde de devam edeceği belirtildi.

Belediye Başkanı Müslüm Tosun, Meydanlar Mahalle Muhtarı ve vatandaşlardan bilgi aldı.

(Pülümür Haber, 29 Nisan 2024)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir