(Pülümür Haber)

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, yurtta ve dış temsilciliklerde coşkuyla kutlanıyor. Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, 23 Nisan dolayısıyla kutlama  mesajı yayımladı. Pülümür Kaymakamı, mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk  ile tüm şehit ve gazileri rahmet anıyoruz,  ifadelerine yer verdi.  

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama  mesajı yayımladı. Pülümür Kaymakamı, mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk  ile tüm şehit ve gazileri rahmetle anıyoruz,  ifadelerine yer verdi.  

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama  mesajında şu ifadelere  yer verdi:

“Pülümür ilçemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Bu vesileyle 104 yıldır demokrasi güneşimiz, bağımsızlık sembolümüz olan Gazi Meclisimizin kuruluş yıldönümü kutlu olsun . Bu günü çocuklara armağan eden İstiklal Mücadelemizin lideri, Cumhuriyetimizin kurucusu ve TBMM’nin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyoruz.

Bu vatanın çocuklarının huzurlu, mutlu ve özgürce yaşaması için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin çocukları başta olmak üzere tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlar,  bu günün onlara aydınlık ve mutlu bir gelecek getirmesini temenni ederiz.”

(Pülümür Haber, 23 Nisan 2024)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir