MEHMET ÖZDEMİR

Pülümürlü ünlü sanatçılarımızdan Tayyar Özkan, sanatseverlerle bir araya geliyor. Sanatçının eserleri, yarın ArtVizyon Gallery’de İstanbullu sanatseverlerin beğenisine sunulacak. 19 Nisan günü, 18.00-20.00 saatleri arasında açılacak olan sergi, 9 Mayıs’a kadar gezilebilecek.

Ünlü Sanatçı Tayyar Özkan, Pülümürlü öğrencilerle bir arada.

Dünyaca ünlü çizerimiz Tayyar Özkan, 19 Nisan’da sanatseverlerle bir araya geliyor. Sanatçının eserleri, İstanbul Erenköy’deki ArtVizyon Gallery’de sanatseverlerin beğenisine sunulacak.  

19 Nisan’da açılacak olan sergi, 9 Mayıs’a kadar gezilebilecek.

Tayyar Özkan’ın 40 küsur yıldır Türkiye, Amerika, Çin ve Avrupa dâhil olmak üzere, dünya piyasasında yayın hayatı olan CAVEMAN (Mağara Adamı), çizgi karakteri ilk kez akrilik tablolarda yorumlandı.

Sanatçının daha önce pek çok ülkede albümleri basılan, başta uluslararası meşhur dergi HEAVY METAL olmak üzere, gazete ve dergilerde uzun yıllar yayınlanan bu çizgi karakteri, klasik öykülerinin dışında, bu kez, gelecek yüzyıllarda yaşayan, yarı sayborg bir karakter olarak, farklı bir boyutla karşımıza çıkıyor.

Sanatseverler, ArtVizyon Gallery’de  büyük boy akrilik tablolardan oluşan, 19 Nisan, saat 18.00’de açılacak bu sergide ilk kez bunlara tanık olacak.

ArtVizyon Gallery’de  düzenlenen  serginin ilgi görmesi bekleniyor.

(Pülümür Haber, 18 Nisan 2024)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir