(Pülümür Haber)

Pülümür Belediye Meclisi, bugün toplandı. 31 Mart’ta seçilen yeni üyeler, ilk toplantıda bir araya geldi. Belediye Başkanı Müslüm Tosun’un yönettiği toplantıda,  komisyonlara üye seçimi yapıldı, kâtip üye ve başkanvekili belirlendi.

Pülümür Belediye Meclisi, bugün ilk  toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Müslüm Tosun’un başkanlığında  gerçekleştirilen  toplantıya, üyelerin tamamı katıldı.  

Belediye Meclisi, İmar ve Denetim Komisyonlarında  görev alacak üyeler için seçim yaptı.

Belediye Başkanı Müslüm Tosun’un başkanlığında  gerçekleştirilen  toplantıya, Pülümür Belediye Meclis Üyeleri  Ahmet Yıldız  (CHP),  Ulaş Özyol  (CHP),   Erkan Turan  (CHP),  Eylem Aras  (CHP),  Hulusi Ateş  (CHP),  Kenan Poyraz  (CHP), Mahmut   Erdal  (CHP),  Ergün Aykanat  (AK Parti) ve   Ali Haydar Demirbilek  (AK Parti) katıldı.

Meclis Başkanvekili, Meclis Kâtibi  ve  Daimi Encümenlerin belirlendiği toplantıya, üyeler  Ahmet Yıldız  (CHP),  Ulaş Özyol  (CHP),   Erkan Turan  (CHP),  Eylem Aras  (CHP),  Hulusi Ateş  (CHP),  Kenan Poyraz  (CHP), Mahmut   Erdal  (CHP),  Ergün Aykanat  (AK Parti) ve   Ali Haydar Demirbilek  (AK Parti) katıldı.

MAHMUT ERDAL, BELEDİYE MECLİS BAŞKANVEKİLİ 

Meclis toplantısında Pülümür Belediyesi Meclis Başkanvekilliğine Mahmut Erdal,   Daimi Encümenlik görevine  ise  Erkan Turan ve Eylem Aras seçildi.

Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun, yeni dönemde atak belediyecilik örneği yaratmak için kolları sıvadı.

YENİ DÖNEMDE ATAK BELEDİYECİLİK

Pülümür Belediye Başkanlığı koltuğuna 3. kez oturma başarısı  gösteren Müslüm Tosun’un, yeni dönemde atak belediyecilik için  çalışmalara başladığı öğrenildi. Bu amaçla, ilk olarak her mahallede bir meclis üyesi görevlendirildi. 

Meclis üyeleri, sorumlu oldukları mahallelerde saha çalışması yapacak.

MECLİS TOPLANTILARI HALKA AÇILDI

Pülümür Belediye Meclisi’nin bundan sonraki toplantıları halka açık olacak. Pülümürlüler,  Belediye Meclis toplantılarına katılarak, görüş ve önerilerini dile getirebilecek.

(Pülümür Haber, 17 Nisan 2024)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir