(Pülümür Haber)

Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun, mazbatasını aldı. Pülümür İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hâkim Mustafa Oğuzhan Çelik’ten mazbatasını alan  Belediye Başkanı Müslüm Tosun, Pülümür halkına, verdiği destek ve duyduğu  güvenden dolayı teşekkür etti.

Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun, mazbatasını, Pülümür Asliye Hukuk Hâkimi ve İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mustafa Oğuzhan Çelik’ten aldı.

31 Mart’ta CHP’den  Pülümür Belediye Başkanlığı görevine seçilen Müslüm Tosun, mazbatasını aldı. 3. kez Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Müslüm Tosun’a, mazbatasını, Pülümür İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hâkim Mustafa Oğuzhan Çelik tarafından verildi. 

Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun, yeniden göreve seçilmesiyle ilgili bir açıklama yaptı.  Belediye Başkanı, açıklamasında, verdiği destek ve duyduğu  güvenden dolayı Pülümür halkına teşekkür etti.

Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun’un,  yeniden göreve seçilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Hep bir ağızdan türkü söyleyip

Hep beraber sulardan çekmek ağı

Demiri oya gibi işleyip hep beraber

Hep beraber sürebilmek toprağı

Ballı incirleri hep beraber yiyebilmek 

Yârin yanağından gayrı her şeyde

Her yerde

Hep beraber

Diyebilmek için

5 Aralık tarihinde yeniden CHP İlçe Başkanlığımıza adaylık başvurusunda bulunmuştum.

21 Aralık tarihinde İlçe Yönetimi ve gözlemciler denetiminde Pülümür halkımız ile yapılan anket çalışması ile partimizden adaylık süreci başlamıştı.

İlçemizde yaşayan her hanenin kapısını çalarak ziyarette bulunduk.  Sohbetler ederek ikramları,  çay ve kahveleri eşliğinde yaptıklarımızı, yapmayı planladıklarımızı anlattık.

31 Mart ‘ ta yapılan seçim sonucunda tekrar halkımız bu görevi tarafımız yönünde tercihini yaptı. Beş yıl süre ile güven tazelemiş olduk.

Bugün saat 11.00 de İlçe Seçim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Oğuzhan Çelik tarafından mazbatanın tarafımıza teslim edilmesi ile yeni görevimiz başlamış oldu.

Seçim sürecini doğru planlayan İlçe Yönetimine, adaylığım sürecinde ankete katılarak  destek veren Pülümür halkına, seçimde oyları ile destek veren seçmenlerimize yürekten teşekkür ederim.

Oy vermiş, vermemiş bütün Pülümür halkına hizmetin temel amacım olduğunun bilinmesini istiyorum.

Üçüncü defa verilen bu destek  ve güvenin,  sorumluluğumu  artırdığı  bilinci ile hareket edeceğimi,

Seçilen yedi Belediye Meclisi üyelerimiz ile Pülümür ilçemizi daha ileriye taşımanın temel ilkemiz olduğunun bilinmesini ister,  Pülümür halkının desteği ve güvenine yürekten teşekkür eder saygılarımı sunarım.”

PÜLÜMÜR BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ

Ahmet Yıldız  (CHP)

Ulaş Özyol  (CHP)

Erkan Turan  (CHP)

Eylem Aras  (CHP)

Hulusi Ateş  (CHP)

Kenan Poyraz  (CHP)

Mahmut   Erdal  (CHP)

Ergün Aykanat  (AK Parti)

Ali Haydar Demirbilek  (AK Parti)

PÜLÜMÜR’DEN  TUNCELİ  İL GENEL MECLİSİNE SEÇİLEN ÜYELER

Meftun Kılıç (CHP)

Fevzi Turhanoğlu (CHP)

Pülümür Haber, 6 Nisan 2024)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir