(Pülümür Haber)

Türk Polis Teşkilatı’nın 179’uncu kuruluş yıl dönümü kutlanıyor. Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Pülümür Kaymakamı, mesajında,   Türk Polis Teşkilatını kutladı. 

Türk Polis Teşkilatı’nın 179’uncu kuruluş yıl dönümü kutlanıyor. Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Pülümür Kaymakamı, mesajında,   Türk Polis Teşkilatını  kutladı. 

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal’ın, Polis Haftası dolayısıyla  yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verildi:

“Ülkemizin her köşesinde, vatanımıza ve vatandaşımıza hizmet eden, Türk Milletinin ve Vatanının huzur ve güvenliği için her türlü tehdit ve tehlikede ön cephede olan, mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan o şerefli üniformanın sahipleri polislerimizin, Polis Haftası’nı canıgönülden kutlarım.

Başta ilçemizin huzuru ve güvenliği için büyük sorumluluk ve fedakârlık içinde görevlerini ifa eden ilçemiz Emniyet Amirliği çalışanları olmak üzere, tüm emniyet mensuplarımızı takdir ve sevgiyle selamlıyor, vatanı ve milleti uğruna canlarını veren aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.  Görevi başında bulunan tüm polislerimize ve kıymetli ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

Yaklaşık iki asırdır vatan ve milletin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın huzur ve mutluluğunu, can ve mal güvenliğini sağlamak ve insanımızın hak ve özgürlüklerini korumak için büyük bir özveriyle çalışan Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 179’uncu yılı kutlu olsun.”

(Pülümür Haber, 5 Nisan 2024)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir