(Pülümür Haber)

Pülümür İlçe Protokolü,   Küllü Jandarma Karakolunda görev yapan Mehmetçikle bir araya geldi. Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, Pülümür İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ramazan Onur Can ve Pülümür İlçe Emniyet Amiri  Komiser Mehmet Özdemir, Küllü Jandarma Karakolunda düzenlenen  iftar programında Mehmetçikle buluştu.

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, Pülümür İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ramazan Onur Can ve Pülümür İlçe Emniyet Amiri  Komiser Mehmet Özdemir, Küllü Jandarma Karakolunda vatan nöbeti tutan Mehmetçikle bir arada.

Pülümür Küllü Jandarma Karakolu, sıcak bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. 

Protokol, karakolda düzenlenen iftar programında jandarmayla bir araya geldi.

Pülümür Kaymakamı, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri ve Küllü Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Aziz Uçar, bir arada.

İftar programına Pülümür Kaymakamı, Pülümür İlçe Jandarma Komutanı, Pülümür İlçe Emniyet Amiri, Küllü Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Aziz Uçar ve karakolda görevli jandarma personeli  katıldı katıldı.

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, Pülümür İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ramazan Onur Can ve Pülümür İlçe Emniyet Amiri  Komiser Mehmet Özdemir, Küllü Jandarma Karakolunda düzenlenen  iftar programında Mehmetçikle buluştu.

(Pülümür Haber, 31 Mart 2024)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir