(Pülümür Haber)

Çanakkale Zafer,  109 yaşında!  Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısı bir mesaj yayımladı. Tunceli Valisi, mesajında, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin, milletimizin vatanı için ne kadar büyük  fedakârlık yapabileceğinin ve asla boyun eğmeyeceğinin en önemli kanıtı olduğunu belirtti.

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk koydu, saygı duruşunda bulundu.

Çanakkale Zafer,  109 yaşında!  Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısı bir mesaj yayımladı.

Tunceli Valisi, mesajında, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin, milletimizin vatanı için ne kadar büyük  fedakârlık yapabileceğinin ve asla boyun eğmeyeceğinin en önemli kanıtı olduğunu belirtti.

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısı yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinde yazılan destansı bir sayfanın yıl dönümüdür. Bugün, Türk milletinin tarihinde altın harflerle yazılan şanlı bir zaferin yıl dönümünü bir kez daha gururla kutlamanın ve şehitlerimizi minnetle anmanın zamanı.

18 Mart Çanakkale Zaferi, milletimizin vatanı için ne kadar büyük bir fedakârlık yapabileceğinin ve asla boyun eğmeyeceğinin en önemli kanıtıdır.

Çanakkale, sadece bir yer değil, aynı zamanda Türk milletinin cesaret, fedakârlık ve dayanışma ruhunun bir sembolüdür.

Binlerce evladımızın canı pahasına verdiği mücadele, düşmana karşı gösterdiğimiz kararlılığın ve vatan sevgisinin en büyük ifadesidir. O kutsal topraklarda, azim ve inançla savaşan kahramanlarımız, tarihimize altın harflerle kazınan bir destan yazmışlardır.

Bugün, Çanakkale’de şehit düşen kahramanlarımızı rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Onların aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. Bu büyük zaferin bize bıraktığı en önemli miras, vatan sevgisi, birlik ve beraberlik ruhudur.

Çanakkale Zaferi, sadece bir tarihi olay değil, aynı zamanda milli bir direniş ve irade örneğidir. Bu zafer, Türk milletinin asla boyun eğmeyeceğini ve vatanı için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu göstermiştir. Bugün, bu ruhu yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak hepimizin ortak sorumluluğudur.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde; Çanakkale Deniz Zaferi’ni en derin duygularımla kutluyor, Cumhuriyeti’mizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milli mücadele arkadaşları başta olmak üzere, topraklarımızı bize vatan kılan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Şehitlerimizin ruhları şad, makamları âli olsun!

Ey Türk’ün evladı, sen Çanakkale’sin!

(Pülümür Haber, 18 Mart 2024)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir