(Pülümür Haber)

Pülümürlüler, 18 Şubat Pazar günü İstanbul Şahkulu Sultan Dergâhı ve Cemevinde bir araya geliyor. Şahkulu Cemevinde,   saat 14.30’de Hızır cemi gerçekleştirilecek Cemin ardından,    saat 16.00’da yemek verilecek. Etkinliğe,   Dersim Pülümür İlçesi ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneği  ile Hacılı Közlüce Göcenek Köyleri Sosyal   Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ev sahipliği yapıyor.

Şahkulu Sultan Dergâhı

Pülümürlüler, 18 Şubat Pazar günü İstanbul Şahkulu Sultan Dergâhı ve Cemevinde düzenlenecek   Hızır ceminde bir araya geliyor. Şahkulu Cemevinde,   saat 14.30’de Hızır cemi gerçekleştirilecek. 

Cem töreninin ardından,  saat 16.00’da yemek verilecek.

Şahkulu Sultan Dergâhı ve Cemevi

Hızır cemi ve lokmasına,   Dersim Pülümür İlçesi ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneği  ile Hacılı Közlüce Göcenek Köyleri Sosyal   Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ev sahipliği yapıyor.

Dersim Pülümür İlçesi ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneğinden yapılan yazılı açıklamayla,  tüm Pülümürlüler Hızır cemine davet edildi.  Dernek,  vatandaşlara,  lokma ve niyazlarını paylaşmaları için Şahkulu Sultan Dergâhı ve Cemevindeki törene katılma çağrısında bulundu.  

Pülümürlüler, 18 Şubat Pazar günü, saat 14.30’da Şahkulu Sultan Dergâhı ve Cemevinde bir araya geliyor.

(Pülümür Haber, 17 Şubat 2024)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir