(Pülümür Haber)

Yenikapı Dersim Tanıtım Günleri başlıyor. Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen  etkinlikle kentin kültürel ve sanatsal birikiminin tanıtılması amaçlanıyor. Pülümürlüler, Yenikapı’da gerçekleştirilecek etkinlikler için hazırlıklarını tamamladı. Dersim Pülümür İlçesi ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneği, Pülümürlülere, etkinliğe katılım çağrısında bulundu.

Dersim Pülümür İlçesi ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneği Başkanı (sağdan ikinci), Dersim Tanıtım Günleri için tüm hazırlıkların tamamlandığı açıkladı.

İstanbul Yenikapı Dersim Tanıtım Günleri başlıyor. 11-14 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinliğe, Dersim Pülümür İlçesi ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneği de destek veriyor.

Dersim Tanıtım Günleri’nde, Tunceli Ticaret Odası Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun, Tunceli Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği Başkanı Hıdır Belice ve Tunceli Ziraat Odası Başkanı Süleyman Uluç’un birer konuşma yapması bekleniyor.

Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen  etkinliklerle kentin kültürel ve sanatsal birikiminin tanıtılması amaçlanıyor. Pülümürlüler, Yenikapı’da gerçekleştirilecek etkinlikler için  hazırlıklarını tamamladı.

Dersim Pülümür İlçesi ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneği  Başkanı Yılmaz Coşkun, Pülümürlülere, etkinliğe katılım çağrısında bulundu.

Dersim Tanıtım Günleri, bugün saat 14.00’te açılış konuşmaları ve halkoyunları gösterisiyle başlayacak.

(Pülümür Haber, 11 Ocak 2024)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir