(Pülümür Haber)

Pülümür Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Genel Kurulu bugün toplandı.  Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal’ın başkanlığında  toplanan Olağan Genel Kurul’da,   2024 yılı tahminî bütçesi ve  köy katkı payları belirlendi, 2023 yılı çalışmaları değerlendirildi.  Toplantıya İlçe Özel İdare ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Mustafa Kuzu, Tunceli İl Genel Meclisi  Üyeleri Hüseyin Arslan ve Meftun Kılıç ile köy muhtarları katıldı.  

Tunceli İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Arslan, toplantıda görüşlerini açıkladı.

Pülümür Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Genel Kurulu bugün toplandı.  Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal’ın başkanlığında  toplanan Olağan Genel Kurul’da,   2024 yılı tahminî bütçesi ve  köy katkı payları belirlendi, 2023 yılı çalışmaları değerlendirildi. 

Tunceli İl Genel Meclisi Üyesi Meftun Kılıç, toplantıda bir konuşma yaptı.

Toplantıya İlçe Özel İdare ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Mustafa Kuzu, Tunceli İl Genel Meclisi  Üyeleri Hüseyin Arslan ve Meftun Kılıç ile köy muhtarları katıldı.  

Pülümür İlçe Özel İdare ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Mustafa Kuzu, toplantıda konuştu.

Toplantıya saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.  Meclis Başkanlık Divanına üye seçimi yapıldı. Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal’ın, gündemle ilgili sunumunun ardından Pülümür İlçe Özel İdare ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Mustafa Kuzu, Tunceli İl Genel Meclisi  Üyeleri Hüseyin Arslan ve Meftun Kılıç ile  bazı köy muhtarları  değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıyı, Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal yönetti.

(Pülümür Haber, 14 Aralık 2023)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir