(Pülümür Haber)

Tunceli İl Genel Meclisi Üyesi  Hüseyin Arslan, Pülümür Altınhüseyin köy yolunda yürütülen bakım ve onarım çalışmalarıyla ilgili bir açıklama yaptı. Köy yolunun bakım ve onarımından duyduğu memnuniyeti dile getiren Arslan, çalışmalara İl Genel Meclisi Üyeleri ile Birlik Muhtarı’nın da destek verdiğini hatırlattı.

Pülümür Altınhüseyin köy yolunda çalışmalar devam ediyor.

Yıllarca  ihmal edilmiş Pülümür Altınhüseyin köy yoluna nihayet el atıldı.  Ekipler, Balpayam-Altınhüseyin köyleri arasında çalışma başlattı. Çalışma kapsamında, yolun dokusunu bozan derelere karşı bazı önlemler alındı.

Tunceli İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Arslan (ayakta).

Dere sularının yola zarar vermesini önlemek  amacıyla çeşitli noktalarda yol altına     büz (künk/beton boru) yerleştirilmesi için kollar sıvandı.  Pülümür Kaymakamlığı, söz konusu yola 32 adet büz yerleştirileceğini duyurdu.

Tunceli İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Arslan, Altınhüseyin’de devam eden yol bakım ve onarım çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. İl Genel Meclisi Üyesi, Altınhüseyin köy yolunun bakım ve onarım çalışmalarından memnuniyet duyduğunu belirterek, köylülere hayırlı olması dileğinde bulundu.

Hüseyin Arslan, açıklamasında,  çalışmalara İl Genel Meclisi Üyeleri ile Birlik Muhtarı’nın da destek verdiğini hatırlattı.

(Pülümür Haber,  23 Eylül 2023)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir