(Pülümür Haber)

Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun,  göreve yeni başlayan Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nu ziyaret ederek, başarı dileğinde bulundu.  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı’nın ziyaretinde  Başkan Yardımcısı Ali Ateş, Meclis Başkanı Sevim Şengezer, Genel Sekreter Cem Sungur,  yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri de yer aldı.

Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Hasan Hüseyin Coşkun, Başkan Yardımcısı Ali Ateş, Meclis Başkanı Sevim Şengezer, Genel Sekreter Cem Sungur,  yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri, ilimizde yeni göreve başlayan Vali Bülent Tekbıyıkoğlu’nu ziyaret ederek, başarı dileğinde bulundu.

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’na ziyaretler devam ediyor. Yeni göreve başlayan Tunceli Valisi, Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri tarafından ziyaret edildi. Başkan ve yöneticiler, Vali Tekbıyıkoğlu’na hayırlı olsun, dileğinde bulundu.

Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun,  Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nu ziyaret ederek, başarı dileğinde bulundu.  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı’nın ziyaretinde  Başkan Yardımcısı Ali Ateş, Meclis Başkanı Sevim Şengezer, Genel Sekreter Cem Sungur,  yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri de yer aldı.

(Pülümür Haber, 1 Eylül 2023)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir