(Pülümür Haber)

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Pülümür köylerinde ziyaret ve temaslarda bulundu. Tunceli Valisi, Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ergün Cebeci,  İl Emniyet Müdürü Hakan Duman’la birlikte Boğalı, Dağbek, Kocatepe, Çakırkaya  ve Sağlamtaş köylerini ziyaret etti. Köylülerle bir araya gelen Vali Tekbıyıkoğlu ve beraberindekiler, akşam yemeğinde  Kocatepe Jandarma Karakolunda görevli askerlerle bir araya geldi.  

Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Boğalı Köyü Muhtarı Özgür Keskin ve köylüler tarafından karşılandı.

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Pülümür köylerinde bir dizi temas ve incelemelerde bulundu.  Tunceli Valisi, Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ergün Cebeci,  İl Emniyet Müdürü Hakan Duman’la birlikte Boğalı, Dağbek, Kocatepe, Çakırkaya  ve Sağlamtaş köylerini ziyaret etti.

Çakırkaya Köyü Muhtarı Hüseyin Çaktı, Tunceli Valisi’ne köyün sorunlarını aktardı.

Köylülerle bir araya gelen Vali Tekbıyıkoğlu ve beraberindekiler, akşam yemeğinde  Kocatepe Jandarma Karakolunda görevli askerlerle bir araya geldi.  

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Kocatepe Jandarma Karakolunda.

Tunceli Valisi ve beraberindekiler, Sağlamtaş köyünde köylülerle bir araya geldi,  19. yüzyıla tarihlenen  koç başlı mezarlık ziyaretinde bulundu.

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Sağlamtaş köyündeki koç başı mezarlarda incelemelerde bulundu.

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Çakırkaya köylüleri ile bir araya geldi. Vali, köylülerle sohbet etti, Çakırkaya Köyü Muhtarı Hüseyin Çaktı’dan köyün sorunları hakkında bilgi aldı.

Tunceli Valisi,  Boğalı ve Dağbek köyü sakinleriyle buluştu, sorun ve taleplerini dinledi. Köylüler, Vali ve beraberindekilere köyde yetiştirilen organik ceviz ikram etti.

Köylüler, Vali ve beraberindekilere köyde yetiştirilen ceviz ikramında bulundu.

Boğalı Köyü Muhtarı Özgür Keskin ve köylüler tarafından karşılanan Tunceli Valisi, köylülerle bir süre görüştü.

Tunceli Valisi ve Pülümür Kaymakamı, köy yollarındaki yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Tunceli Valisi, KÖYDES projesi kapsamında yapımı devam eden 18 kilometrelik Pülümür  Akdik-Boğalı-Çakırkaya-Dağbek-Dereboyu-Sağlamtaş köy yolu çalışmalarını yerinde inceledi.

Tunceli Valisi, Kocatepe Jandarma Karakolunda törenle karşılandı.

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ve beraberindekiler,   Kocatepe Jandarma Karakolunu  ziyaret etti,  görevli askerlerle  akşam yemeğinde bir araya geldi.

Tunceli Valisi, Pülümür Kaymakamı, Tunceli İl Emniyet Müdürü ve Tunceli İl Jandarma Komutanı, Pülümür Kocatepe Jandarma Karakolunda akşam yemeğinde askerlerle bir araya geldi.

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ve Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, Çakırkayalı çocuklarla birlikte.

(Pülümür Haber, 25 Ağustos 2023)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir