(Pülümür Haber)

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Pülümür’de temas ve incelemelerde bulundu.  Tunceli Valisi, Pülümür Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Mehmet Çağatay Çakal’dan ilçe hakkında bilgi aldı. Vali Tekbıyıkoğlu,  Pülümür Adliyesi, Pülümür İlçe Jandarma Komutanlığı, Pülümür İlçe Emniyet Amirliği ile  Pülümür Balpayam Jandarma Yol Kontrol Noktası’nı ziyaret etti, esnaf ve vatandaşla bir araya geldi. Tunceli Valisi, Pülümür Kaymakamı ve  il müdürleriyle birlikte mahalle ve köy muhtarlarını dinledi, sorunları not etti.

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun Pülümür Kaymakamlığında, Kaymakam Mehmet Çağatay Çakal, Tunceli İl Jandarma Komutanı Albay Ergün Cebeci, Tunceli İl Emniyet Müdürü Hakan Duman, Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Arslan ve Tunceli İl Özel İdare Genel Sekreteri Nazif Yıldırım’la bir araya geldi.

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, bugün Pülümür’deydi. Tunceli  Valisi, ilk olarak Pülümür Kaymakamlığını ziyaret ederek,  Kaymakam Mehmet Çağatay Çakal’dan ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı.

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Pülümür İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Onur Can’la.

Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Pülümür İlçe Jandarma Komutanlığı ve Pülümür İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret etti. Ziyaretlere Tunceli İl Emniyet Müdürü Hakan Duman ve Tunceli İl Jandarma Komutanı Albay Ergün Cebeci de eşlik etti.

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Tunceli Emniyet Müdürü Hakan Duman’la birlikte Pülümür İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret etti.

Tunceli Valisi, Pülümür Adliyesini ziyaret ederek,  Pülümür Asliye Ceza Mahkemesi Hâkimi Aykut Ercan, Pülümür Asliye Hukuk Mahkemesi Hâkimi Mustafa Oğuzhan Çelik ve Pülümür Cumhuriyet Savcısı İbrahim Akdağ’la bir araya geldi.

Tunceli Valisi, Pülümür Asliye Ceza Mahkemesi Hâkimi Aykut Ercan, Pülümür Asliye Hukuk Mahkemesi Hâkimi Mustafa Oğuzhan Çelik ve Pülümür Cumhuriyet Savcısı İbrahim Akdağ’ı ziyaret etti.

Vali  Bülent Tekbıyıkoğlu,  il müdürleriyle birlikte Pülümür merkez ve köy muhtarlarıyla  bir araya geldi. Muhtarların talep ve sorunlarını dinleyen Vali, yapılacak çalışmalar konusunda gerekli talimatları verdi.

Tunceli Valisi, Pülümür merkez ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Balpayam Jandarma Yol Kontrol Noktası’nı ziyaret etti. Tunceli Valisi, yürütülen çalışmalar hakkında Tunceli İl  Jandarma Komutanı Albay Ergün Cebeci’den bilgi aldı.

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Cemal Süreya Anıtı’nı inceledi.

Tunceli Valisi ve il müdürleri, muhtarlarla bir araya geldi.

Muhtarlar toplantısında sorunlar ve talepler not edildi.

Pülümür Jandarma Asayiş Komando Bölüğü, Vali Tekbıyıkoğlu’nu törenle karşıladı.

Tunceli İl Jandarma Komutanı Albay Ergün Cebeci, Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ve Pülümöür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, Balpayama Jandarma Yol Kontrol Noktası’nda.

(Pülümür Haber, 23 Ağustos 2023)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir