(Pülümür Haber)

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Pülümür’de düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Pülümür Gazi Anadolu Lisesi bahçesinde  gerçekleştirilen  etkinliklere  Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun, Pülümür İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ramazan Onur Can, Pülümür İlçe Emniyet Amiri Komiser Sezgin Aydın, Pülümür Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanı Üsteğmen Ömer Lütfi Özcan, Pülümür İlçe Millî Eğitim Müdürü Nurali Özdemir, kurum yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

PÜLÜMÜR KAYMAKAMLIĞINDAN 23 NİSAN AÇIKLAMASI

Pülümür Kaymakamlığı, 23 Nisan’la ilgili bir mesaj yayımladı. Kaymakamlık mesajında şu ifadelere yer  verildi:

“Pülümür ilçemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Bu vesileyle 102 yıldır demokrasi güneşimiz, bağımsızlık sembolümüz olan Gazi Meclisimizin kuruluş yıl dönümü kutlu olsun.  Bu günü çocuklara armağan eden İstiklal Mücadelemizin lideri, Cumhuriyetimizin kurucusu ve TBMM’nin ilk Başkanı  Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyoruz. Bu vatanın çocuklarının huzurlu, mutlu ve özgürce yaşaması için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin çocukları başta olmak üzere tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlar bu günün onlara aydınlık ve mutlu bir gelecek getirmesini temenni ederiz.”

Minik öğrencilerin gösterisi büyük beğeni topladı.
Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun, Pülümür İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ramazan Onur Can, Pülümür İlçe Millî Eğitim Müdürü Nurali Özdemir, Pülümür Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanı Üsteğmen Ömer Lütfi Özcan bir arada.
Pülümürlü öğrencilerin 23 Nisan sevinci.

(Pülümür Haber, 25 Nisan 2023)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir