(Pülümür Haber)

Ramazan Bayramı kutlanıyor. Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan,  bayram dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bayramı, geçici olarak görevlendirildiği Adıyaman’da geçirecek olan Vali Özkan, mesajında, bayram coşkusunun kardeşliği güçlendirmesi dileğinde bulundu.

Vali Mehmet Ali Özkan, Valilik personeliyle bayramlaştı.

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan,  Ramazan  Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bayramı, deprem felaketinden dolayı geçici olarak görevlendirildiği Adıyaman’da geçirecek olan Vali Özkan, mesajında, bayram coşkusunun kardeşliği güçlendirmesi dileğinde bulundu.

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Valilik personeliyle bayramlaştı.

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Ramazan Bayramı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Saygıdeğer Hemşehrilerim,

Ramazan Bayramımız süresince, deprem felaketinin ilk gününden itibaren yaraları sarmak üzere hep birlikte görev aldığımız, Allah rahmet eylesin,  binlerce canımızı yitirdiğimiz Adıyaman ilimizde görevli bulunacağım. Bu sebeple Tunceli ilimizde bayramlaşma programlarımız görevli arkadaşlarımız tarafından icra edilecektir.  

Bu vesileyle şimdiden, bütün Tuncelili hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, felaketlerde kaybettiğimiz insanlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesi dileklerimle; sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Vali Mehmet Ali Özkan, Valilik personeliyle bayramlaştı.

(Pülümür Haber, 21 Nisan 2023)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir