(Pülümür Haber)

Pülümür Kaymakamlığı ile İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, Takı Tasarım Kursu açmak için harekete geçti. Kurs için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzalandı. Pülümür Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde açılan Aile Destek Merkezinde (ADEM) verilecek olan kurs için başvurular başladı.  Kurs başvuruları, Pülümür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü ya  da  Pülümür Meslek Yüksek Okulu binasında görevli  Gülcan Ceylan’a yapılabilecek.

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal ile Pülümür İlçe Millî Eğitim Müdürü, kadınlara yönelik kurs için düzenlenen protokolü imzaladı

Pülümür Kaymakamlığı ile İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, yaygın eğitim için önemli bir çalışmaya imza attı.   Pülümür Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve  Pülümür İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, 20-60 yaş aralığındaki kadınlara yönelik takı tasarım kursu açılması için protokol düzenledi.

KURS BAŞVURULARI BAŞLADI

Pülümür Meslek Yüksekokulu binasında açılması kararlaştırılan Takı Tasarım Kursuna 20-60 yaş aralığında yer alan kadınlar katılabilecek. Kursiyer kadınların, 0-6 yaşlarındaki çocukları aynı binadaki oyun odasından yararlanabilecek.

3 aylık kursu tamamlayan kadınlara bin 800 lira ödeme yapılacak. Kursu başarıyla bitiren kursiyerler için  belge düzenlenecek.

Kurs sonunda ürünlerin satışından elde edilecek gelir kursiyerlere verilecek.

Pülümürlü kadınların, Takı Tasarım Kursuna ilgi göstermesi bekleniyor

BAŞVURULAR NEREYE YAPILACAK?

Takı Tasarım Kursuna katılmak isteyenler, Pülümür Hükûmet Konağı’ndaki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğüne ya  da  Pülümür Meslek Yüksek Okulu binasında görevli Eğitimci  Gülcan Ceylan’a  başvuruda bulunabilecek.  

Pülümürlü kadınların, Pülümür Meslek Yüksekokulu binasında açılması kararlaştırılan Takı Tasarım Kursuna ilgi göstermesi bekleniyor.

(Pülümür Haber, 11 Mart 2023)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir