(Pülümür Haber)

Tunceli 1. ve 2.  Jandarma Özel Harekât  (JÖH ) Tabur Komutanlıklarında görevli Mehmetçik ve  Güvenlik Korucuları, Adıyaman’da arama kurtarma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Adıyaman’da çok sayıda  vatandaşı kurtaran Tunceli 1. ve 2. JÖH Tabur Komutanlığı personeli  ile Güvenlik Korucularını ziyaret etti.

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Adıyaman’da çok sayıda  vatandaşı kurtaran Tunceli 1. ve 2. JÖH Tabur Komutanlığı personeli  ve   Güvenlik Korucularıyla bir arada

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 ve Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğündeki depremlerin yarattığı yıkımın yaralarını sarma çalışmalarına,  Tunceli de omuz verdi. Tunceli 4. Komando Tugayı, Hatay’da yürütülen çalışmalarda yer alıyor.

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Adıyaman’da çok sayıda  vatandaşı kurtaran Tunceli 1. ve 2. JÖH Tabur Komutanlığı personeli  ve   Güvenlik Korucularına moral verdi

Tunceli 1. ve 2.  Jandarma Özel Harekât  (JÖH) Tabur Komutanlıklarında görevli Mehmetçik ve  Güvenlik Korucuları da  Adıyaman’daki çalışmalarda görev alıyor. Tunceli’den bölgeye giden ekibin,  çok sayıda vatandaşı kurtardığı  öğrenildi.

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Adıyaman’da çok sayıda  vatandaşı kurtaran Tunceli 1. ve 2. JÖH Tabur Komutanlığı personeli  ve   Güvenlik Korucularıyla birlikte

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Adıyaman’da çok sayıda  vatandaşı kurtaran Tunceli 1. ve 2. JÖH Tabur Komutanlığı personeli  ile Güvenlik Korucularını ziyaret etti.

Vali Mehmet Ali Özkan, sahada görev alan personele başarı dileğinde bulundu. Özkan, yaraların birlikte sarılacağını açıkladı.

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Adıyaman’da yürütülen çalışmaları sahada yönetiyor
Vali Mehmet Ali Özkan ve Jandarma, dondurucu soğuktan korunmak için açık alanda yanan ‘soba’nın çevresinde ısındı (Tasada ve kıvançta bir olma duygusu)

(Pülümür Haber, 18 Şubat 2023)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir