(Pülümür  Haber)

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, mesaisine sahada devam ediyor.  Kaymakam,  30 Eylül’de, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Onur Can’la birlikte Boğalı, Dağbek, Karagöz ve Kocatepe köylerini dolaşmış, vatandaşlarla bir araya gelmişti.  Pülümür Kaymakamı’nın son durağı Mutu köyleri oldu.  Kaymakam ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Onur Can, Kırkmeşe, Başkalecik, Doğanpınar ve Dereköy’de köylülerle bir araya geldi.

KIRKMEŞE VE BAŞKALECİK KÖYLERİNDE VATANDAŞLARLA SOHBET

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı. Ramazan Onur Can’la birlikte  Kırkmeşe ve Başkalecik köylerini ziyaret etti. Kaymakam,  Kırkmeşe Köyü Muhtarı Hıdır Eren ve Başkalecik Köyü Muhtarı  İsmail Kabakçı’dan köyün sorunları hakkında  bilgi aldı ve vatandaşların  taleplerini dinledi.

Pülümür Doğanpınar Köyü Büklü Dede Cemevi

DOĞANPINAR’DA CEMEVİ ZİYARETİ

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı. Ramazan Onur Can,  Doğanpınar köyünü ziyaret etti.  Doğanpınar Köyü Muhtarı   Aslan Büklü’den köyün sorunları hakkında bilgi alan Kaymakam, vatandaşlarla bir araya geldi, taleplerini not aldı.

Pülümür Kaymakamı ve İlçe Jandarma Komutanı, Doğanpınar Büklü Dede Cemevini ziyaret ederek, yöneticilerle görüştü. Kaymakam ve Jandarma Komutanı, köyde temeli yeni atılan cemevi inşaatında incelemelerde  bulundu.

Pülümür Doğanpınar köyünde yeni cemevi yapılıyor
Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, kuşburnu marmelatı yapan Dereköylülerle sohbet etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı

DEREKÖY’DE KUŞBURNU MARMELATI YAPAN KÖYLÜLERLE  SOHBET

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı. Ramazan Onur Can, Dereköy’ü ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.  Dereköy Muhtarı Serkan Polat’tan köyün sorunları hakkında bilgi alan Pülümür Kaymakamı, vatandaşların taleplerini dinledi. Pülümür Kaymakamı, kuşburnu marmelatı yapan  Dereköylü kadınların çalışmalarını yerinde izledi.

ESMA VE HASAN ÇELİK ÇİFTİNE DESTEK

Pülümür Kaymakamı,  ahırında yangın çıkan Esma-Hasan Çelik çiftini ziyaret ederek, geçmiş olsun, dileğinde  bulundu. Pülümür Kaymakamı, ahırı yanan çiftin yardım talebinin karşılanması konusunda çalışma yapılacağını dile getirdi.

Pülümür Kaymakamı’nın, ahırı yanan Esma-Hasan Çelik çiftinin taleplerinşn karşılanması için elinden geleni yapması bekleniyor

İlçede Eylül ayı başında göreve başlayan Kaymakam Mehmet Çağatay Çakal’ın, Pülümür’ün tüm köylerini gezmesi bekleniyor.

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Onur Can, Dereköy’de yangından zarar gören ahırda incelemelerde bulundu
Pülümür Kaymakamı ve İlçe Jandarma Komutanı, Doğanpınar köyünde

(Pülümür Haber, 21 Ekim 2022)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir